|
|
 Üye: Sinan Eldem
Bursa / Türkiye
, 29 Forum Mesajları: 130 |
|
| Kategori: Mavi Salon |
| |
| |
| 11.12.2005 19:05 tarihinde eklendi, 781 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Sanal İlişkiler, Aşklar, Evlilikler? |
Sanalda yaşanan ilişkler hakkında neler düşünüyorsunuz? Sanalda tanıştığınız bir insanla evlenir misiniz? Sizce ne kadar doğru, ne kadar yanlış? Eksileri artıları nelerdir? Kullanıcı İmzası:
|
| |
 Üye: dilsiz çığlık
Isparta / Türkiye
, 27
|
|
| |
| |
| 6.4.2006 12:28 tarihinde eklendi, 234 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Sanal İlişkiler, Aşklar, Evlilikler? |
Sanalda ya da gerçekte seçici olmak gerkiyor bence.. insan verdiği selamdan bile kendini belli eder.. "merhaba güzel bayan nasılsınız sohbet edelim mi" diyen bir kişiye asla cevap vermem çünkü samimi değildir.. Doğru bakmayı bilmek lazım, kelimeler insanı ele verir yeter ki duygusallığa kapılmadan akılcı davranalım.. Yanlış ilişkileri yanlış arkadaşlıkları sanal dışı yaşamda da yapıyoruz.. Sanalda bir insana aşık olabileceğimi sanmıyorum çünkü gözler çok önemlidir duruluğunu anlayıvermen lazım küçüçük bir bakışında.. Bence sanalda arkadaş olunabilir ama aşk için yeterli bir paylaşım alanı değildir... |
| |
 Üye: ÖZLEM
Trabzon / Türkiye
, 24
|
|
| |
| |
| 5.8.2006 15:22 tarihinde eklendi, 98 kişi tarafından okundu. |
İstinalar olabilir elbette herkesi aynı kefeye koymuyorum ama çoğu insanın sırf konuşmak olsun diye abuk sabuk cümleler kurduğu,yalan yanlış beyanatlar sarfettiği bir ortamda sevginin barınması ne derece mümkün olabilir ki..Değil sanal ortamda gerçek hayatlarımızda bile aşkı yaşatmak için binbir emek verildiğini de göz önünde bulundurursak bunun çok sağlıklı olmayacağı görüşündeyim.Hergün gördüğümüz bir insan bile birgün bambaşka bir yönüyle çıkabiliyor karşımıza ve kuşkular kaplıyor içimizi,korkuyoruz.O halde sadece bir camın ardından nasıl yaşanırmış bu aşk?? inanmıyorum..Ancak internet ortamında tanışıp daha sonradan da yüzyüze görüşmeye başlayan ve ondan sonra aralarında bir samimiyet doğan kimseler olabilir.Bu durumda olay çok daha farklı bir boyutta olacağı için sevgi ve evlilik olabilir doğaldır.Kimsenin sanal aşklara kapılıp, sanal acılara gebe kalmaması dileğiyle.. Kullanıcı İmzası:Sevdiğim herşeyden daha çok istediğimi,sevmediğim herşeyden korkarak bırakıp gidiyorum... |
| |
 Üye: problem
Yozgat / Türkiye
, 29
|
|
| |
| |
| 4.12.2006 10:53 tarihinde eklendi, 150 kişi tarafından okundu. |
Dün gazetede yaşanmış bir hikaye okudum tamda bu konuyla alakalı onun için yazmak istedim .
Kızın biri chatte biriyle tanışır sonra telefon sonra buluşurlar bir müddet böyle devam eder ve kız adamın evli iki çocuk babası olduğunu öğrenir sonra tabi bu arada adamın diğer bütün eksi yönlerinide sonunda şöyle bişey söylüyor ''eşini benimle beni bi başkasıyla aldatıyor''
Gerçekte bile kanlı canlı karşımızdaki birisiyle bile bi ilişkiyi sürdürebilmek o kadar güç hale geldiki sanal alemde dahada zor.
Arkadaşlık olabilir ama benim arkadaş olarak bile görüştüğüm insanlar bi zaman sonra yok oldu bekledikleri neydi ben ne verdim bilmiyorum ama sanal alemde herşey gerçetten sanal gerçeklikten doğruluktan uzak diye düşünüyorum. |
| |
 Üye: tuana
İstanbul / Türkiye
, 34
|
|
| |
| |
| 20.8.2007 19:02 tarihinde eklendi, 96 kişi tarafından okundu. |
sanal alemde de harika dostlarım var.
bazen en yakınımızda ki insanla anlaşamıyorken(gözgöze olmamanın cazibesi midir nedir)sanal alemde daha iyi arkadaşlar oluyor.....
sentez olduğu için galiba.her şehir'den insanlar ve uzaklar yakın.sanal bir alem de olsa eminim ki kimse duvarlarını yalanlarla örmüyordur.......sanal alemin gerçekleri de vardır mutlaka.nasıl anlarız sahi duyguları;
"biri size elmayla bisiklet arasında ki farkı söylerse nefes almanın ne anlamı kalır.
bisikleti ısırır ve elmaya binersem farkı o zaman anlarım.
eğer birinin ruhuna bakmak istiyorsan önce ruyalarına bakmalısın.
ruhunu görmek istiyorsan ona ne hayal ettiğini sor????????" Kullanıcı İmzası:All and all you're just another brick in the wall...
"... Tepeleme bir şair gibi yaşarım... Hep şiir tezgâhlayan bir mekanizma vardır içimde. Aman ne de bencildir. Şiir bir, tüm olarak hep kendisinde kalsın ister. Ne zaman ki doymuş bir eriyik gibi, şiire doyar ve benim içeriye habire doldurduklarımı artık kabul edemez olup, gelenlerin ısrarı karşısında bir yara gibi zonklamaya başlar, o zaman izin verir, bir - iki şiir yazarım. Onun vekili gibi yaşarım..."
cahit zarifoğlu |
| |
 Üye: gökçenn
Kocaeli / Türkiye
, 31
|
|
| |
| |
| 17.8.2008 12:25 tarihinde eklendi, 74 kişi tarafından okundu. |
BANA GÖRE SANALDA VEYA GERÇEKTE İNSANLAR ARTIK ÇOK GÜVENSİZ VE ÇİFT KARAKTERLİ OLMUŞLAR....AŞK ACI ÇEKMEKTİR...EVLİLİK İSE HAYATTA OYNANAN EN BÜYÜK KUMARDIR.İYİ İNSANLARIN KARŞINIZA ÇIKMASI DİLEĞİYLE.... Kullanıcı İmzası:Tebeşirle çizilmiş bir sek sek oyunu kadar uçucu bir çizgisi var hayatın.Farkında olmadan çizgiye basıyorsun kızıyorlar anında YANDIN diye atılıyorsun oyun dışına.... |
| |
Toplam 5 cevap.Ortalama: 5.7 (7 oy)Tartışma Değerlendirme:
|
|